GOD JUL!

En toppen julafton är strax till ända!
Vi har haft det hur mysigt som helst ute hos mina föräldrar, med god mat och mys!
Alldeles underbart att vi lyckades äta tidigt, hann med Kalle (även om det var min bror som tittade, inte mina barn...) och barnen var pigga när tomten kom!

Det är något så speciellt med barn på julafton. Molly fattar inte riktigt grejen, men vill ju göra som Alex, så hon är nästan lika uppspelt! För övrigt var det underbart att Alex fortfarande trodde stenhårt på tomten (misstänker att det spricker nästa år...)

Fina julklappar och faktiskt inte fööör många i år. Vi hann dela ut och öppna. Jag fick vackra smycken och en hårtork (min dog häromveckan) och annat skoj!

Barnen fick fina, roliga klappar och uppskattade allt de fick.
Alexander blev dock helt bestört när han förstod att han inte kunde spela sina nya Nintendo-spel idag. Stora tårar och en stund i enrum med mamman. Jag har nu lovat att ladda hans DS, sätta i nya spelminnet (med 30 spel!), lägga Nintendot i hans händer i sängen så att han kan spela så fort han vaknar!

Det råkar ju även vara så att tomten kommer till oss inatt! I England firar de ju imorgon, så lite av den traditionen vill vi ju ha! Strumporna är strax fyllda och ett par till paket finns under granen.

Hoppas ni har en underbar julhelg, ni med! GOD JUL!

Och fotot nedan var dagens bästa...
Ni förstår nivån.
Katastrof!!
Kommentarer
Postat av: Tove

Haha, låter som ni haft en härlig jul!

2011-12-27 @ 16:32:49
URL: http://lovetove.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0