Underbara fantastiska vår!

img_0650 (MMS)

Denna värme är så välkommen. Jag njuter verkligen och tycker man märker på omgivningen att de gör detsamma. Efter denna otroligt långa vinter känns solen bättre än någonsin. Det är så härligt att dra på barnen en jacka och gympaskor istället för alla lager vi stångats med i evighet. Molly vill göra precis som storebror så idag blev det solbrillor på!


Årets första grillning!

img_0648 (MMS)

Årets första grillning! Smakade ljuvligt förstås! Har haft en härlig påskhelg med middagar utomhus, mycket lek och solsken med värme! Alexander har nog haft en av sina bästa helger någonsin. Ny cykel, stoort påskägg och idag en alldeles eget litet husdjur.  Vi välkomnar Jerry till familjen, en liten söt hamster. Även kallad mullvad.


Glad Påsk! Jag är tillbaka!

img_0642 (MMS)

Glad Påsk! Jag är tillbaka! För snart två veckor sedan hade jag lite ont i magen en söndag. Dagen efter satt jag på jobbet och beklagade mig lite. Åkte till slut in till akuten och efter sju timmar fick jag veta att min blindtarm var sprickfärdig på ett ultraljud. Blev inlagd och opererad på natten. Dagen efter var den fysiskt värsta i mitt liv. Den lilla fjantiga delen av tarmen sprack och läckte lite i magen vid operationen. Detta innebar två kurer antibiotika som jag kräktes upp. Fick åka in igen och fick båda kurerna förlängda. Jag har verkligen mått skit. Men idag satt jag i solskenet med tre ärr på magen och en öl i handen. På måndag ska jag äntligen få jobba igen. Blindtarmen, vilket skräp!


Dagens dagens outfit

Förra bilden var ju tagen igår, så här kommer dagens outfit.
Plaggen som jag valde och beställde från meandi.
Alexander tycker jättemycket om tröjan med spindlar.
Av alla söta plagg tyckte även Molly bäst om spindeltröjan. Det rullade STORA tårar när hon förstod att den inte var till henne.
Och ja, hon har satt på sig mössan själv.


Gårdagens outfit! 

img_0575 (MMS)

Fick hem min beställning från meandi. Dessa underbara kläder! Jag köper alltid "hemliga paket", kan inte låta bli. Två hemliga paket var till barnen och denna gång blev jag så nöjd!! På bilden ser ni Alexanders båda hemliga paket. Så gårdagens outfit Alexander: Tröja med grävmaskiner och bruna mjuka plyschbyxor båda meandi Molly: Stjärnbody från Molo och fodrade rosa byxor från Next


Solen går upp över Vinsta

img_0569 (MMS)

Solen går upp över Vinsta och besiktningen av min bil blev lite av en familjeutflykt. Lät barnen sova så länge som möjligt och sen var vi framme på bilprovningen 06.59, i tid alltså! Nu sitter vi här och väntar på vår tur. Det är nästan lite "är vi framme snart"-känsla på Alexander som har varit med om detta förr. Själv känner jag mig rätt lugn. Kommer slippa körförbud och spolarna fungerar igen!


Får jag bada bubbelbad i helgen?

img_0568 (MMS)

Jag vågar hoppas i alla fall! Helt underbart att komma hem ifrån jobbet och mötas av detta. Nu börjar det ju verkligen likna nåt!


RSS 2.0