Här går det undan! Svårt att fota men nog ...

img_0558 (MMS)

Här går det undan! Svårt att fota men nog kan man se golvbrunnen som kommer finnas under hörnbadkaret? Bakom blir det hyllor på baksidorna. Imorgon börjar de sätta upp det vita kaklet. Lite blå mosaik blir det med. De jobbar grymt snabbt och vi har en deadline i helgen på inköp av klinker. I helgen ska vi även få träffa en alldeles nyfödd liten sessa, som jag längtar!!


Alexander spelar "sänka skepp" med sin pap...

img_0557 (MMS)

Alexander spelar "sänka skepp" med sin pappa, undrar om hans taktik funkar... ;)


Suddigt men underbart morgonmys!

img_0553 (MMS)

Efter några dagar hemma är Alex laddad och har redan klätt på sig medan Molly springer runt och gömmer sig. Börjar bli samma visa varje morgon. Men då drar vi på Spotify i hallen och lurar dit lillasyster också. Just nu toppar Eric Saade listan och Alex vrålar "My body wants you girl" för full hals, känns ju sådär. Än har han inte frågat exakt vad han menar med det :). Nåja, imorse var jag inte stressad och vi hade inte ens bråttom. Och tid för en kram finns det alltid. Gosungar.


Oj oj vi har köpt för stor soffa!

img_0543 (MMS)

Oj oj vi har köpt för stor soffa! Den har kommit hit och tagit över vårt hem känns det som! Den får ju inte ens plats på bilden. Här invigs den av en febrig Alexander och Molly som vill sitta tätt intill. Det är väldigt svårt att möblera bra på vår nedre våning, men bara vi blir av med de andra två sofforna och ändrar om lite så ska det nog bli bra. Då kanske soffan kan bli en del i helheten. Inte som nu. Det första, det största, det enda man ser!!


Tänk att jag har haft turen och lyckan att...

img_0533 (MMS)

Tänk att jag har haft turen och lyckan att jobba utomhus hela denna fantastiska dag! Flera plusgrader, blå himmel och strålande sol. När det blev mörkt uppenbarade sig en otrolig måne istället. Snart är jobbpasset slut och jag åker hem och varvar ner, äter en bit godis och kommer somna ovaggad idag. Så mycket frisk luft var det länge sedan jag fick!


Hoo hoo!

Tack söta ni för era kommentarer om bilden nedan!
Vi hade en jätterolig fest, mat och dryck i loungen på jobbet och sen gick många av oss vidare till Le Bon Palais och dansade till de nästan stängde. Så skönt att min vän insåg att det var dags att åka hem, själv hade jag kunnat fortsatt hela natten tror jag. Kände mig ung, pigg och väldigt glad!
Dagen efter kände jag mig som motsatsen, gammal, trött och sliten.

Och hjälp, vad länge sen det var jag bloggade!
Jag hinner inte känns det som, men saknar det samtidigt.
Jag har jobbat en hel del på sista tiden och saknat mina barn. Sett till att få tid med dem då tiden finns och med maken likaså. Då får datorn vila.

Men nu kör vi igen va?

Ser jag fransk ut? Jag har försökt en anin...

img_0482 (MMS)

Ser jag fransk ut? Jag har försökt en aning i alla fall. På väg till jobbfest med franskt tema. Är riktigt laddad och glömmer bort att jag egentligen är ganska trött. Ikväll blir det klackarna i taket!! Hoppas ni får en rolig lördagkväll vad ni än hittar på!


Äntligen har startskottet gått för renover...

img_0472 (MMS)

Äntligen har startskottet gått för renovering av vårt badrum på övervåningen. Världens snällaste pappa hjälper oss att riva, sen kommer hantverkare och fixar resten. Så får min pappa lite ledigt från alla uppdrag vi ger honom!


Torsdag!

img_0478 (MMS)

Ett gäng härliga barn och ett stort lass pannkakor! Idag var jag ganska poppis. Molly svullar, Alex snurrar på stolen och gästerna är som små änglar. Precis som det ska vara när man har kompisar på besök!


RSS 2.0