Skansen!

Var på Skansken igår. På årets hittills varmaste dag. Med tusentals andra människor.
Vilka köer, helt otroligt. Köa för att komma in. Köa för att köpa korv. När det blir min tur finns det ingen uppkoppling för kortköp. Molly är ordentligt hungrig och skriker faktiskt. Alex matar henne med majskrokar medan jag svettas och letar kontanter. Köa för att Alex ska få åka bilar på dansbanan. Köa för att komma fram till glaset och lyckas se björnarna. Köa för att köpa glass. Vi köade i flera timmar igår.

Men ändå, vilken härlig dag! Fick äntligen träffa Sarah och hennes supersöta son! Så fin han var med drag från både mamma och pappa. Så söt och duktig kille som trivdes fint. Mina egna ungar skötte sig exemplariskt och gnället var minimalt. Vi såg en fantastisk uggla på nära håll, spännande! Vi spanade efter lodjur en lång stund och sen ropar Alex "Där mamma, titta! Titta mamma, en "citronflärill!!", överlycklig över att ha sett ett djur, även om det var en insekt med vingar som inte alls var i bur... Bara en säl fanns i vattnet och Alex trodde det var en val.

Lillskansen var så full med folk att alla getterna gömde sig och man kunde knappt komma fram för att se några andra djur. Men vi hade roligt ändå. Alex fick åka ett par karuseller och när vi skulle åka hem fick han en mycket efterlängtad Hello Kitty-ballong. Eller, det är en kopia "Blanschette" eller nåt sånt. Men det vet ju inte en lycklig snart 4-åring!



Mina godingar i motljus!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Blä för köer!!! Det är bland det tråkigaste jag vet! Men vad tur att dagen blev bra trots allt köande.



Vilka coola brillor Alex har :)!

2010-05-16 @ 23:16:04
URL: http://johannaagnes.blogg.se/
Postat av: Frida

Gud så roligt skrivet, sitter här och fnissar :-)

Härlig resa ni gjorde, men varför gjorde ni den inte på en veckodag? Mammalediga som ni är.



Vincent ropar också på citronfjärilarna med sin höga "Molly röst" ;-)



Puss på er.

Frida

2010-05-17 @ 19:22:55
URL: http://mamastar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0